torsdag den 27. september 2012

Tag så og få nogle flere børn!!!

Jeg hører fra tid til anden nogen sige, at vi bliver et land af muslimer på længere sigt, fordi muslimer får så mange børn. Jamen kære venner da, det er da SÅ nemt at gøre noget ved. Etniske danskere skal da bare begynde at få endnu flere børn!

Det kommer nok til at kræve en lille omlægning af det liv, som danskerne så hidtil har levet. F. eks. skal konen nok være hjemmegående, for med 8 børn er det nok ikke helt nemt at få det hele til at hænge sammen ellers. Nu siger jeg konen, det kunne selvfølgelig lige så godt være manden, men da det stadig er sådan, at det er manden, der gennemsnitligt tjener mest, siger vi bare for nemheds skyld, at det er konen, der går hjemme.

8 børn giver jo en forfærdelig masse børnepenge. Det er også en af de ting, som falder en del danskere for brystet. Men med alle de penge er der jo slet ingen grund til, at begge arbejder. Så kan konen jo sagtens gå derhjemme og hygge sig.

Der er selvfølgelig det problem, at 8 børn kræver en del plads - hvis altså alle 8 skal have hver deres værelse, som de fleste danske børn har. Men her kan vi faktisk lære en del af muslimerne. De kan mageligt leve f. eks. 4 personer i det sammme værelse. Tænk, jeg tror faktisk, at det ville være en rigtig god ide. Det kan være, at der så kom nogle børn ud af det, som var knap så egoistiske og selvcentrerede. De skulle i så fald finde ud af, hvilken musik de skulle høre lige nu, hvilket tv-program, der skulle ses, - og de skulle også få det til at fungere med at have kammerater med hjem. Endnu en god grund til at få mange børn, for de lærer at tage hensyn, hvad få børn ikke gør på samme måde.

Det koster selvfølgelig en del at have 8 børn. Prøv at regne efter, om børnepengene slår til til udgifterne til 8 børn. Nej vel? Heller ikke, selv om regeringen har ændret reglerne, så man får til alle børnene.

Men i en tid, hvor der kommer til at mangle arbejdskraft, og hvor der bliver flere og flere ældre, og færre og færre yngre, vil det i høj grad være at vise samfundssind at få mange børn. Faktisk har GODE mennesker en stor forpligtelse til at få rigtig mange børn, så verden kan blive bedre. Så vi kommer til at befolke verden med udelukkende GODE mennesker.

Vi hører også - og er godt på vej til - at pensionsforholdene vil blive forringet. Der bliver i fremtiden ikke råd til offfentlige pensioner. Derfor vil det også være en kæmpefordel med mange børn, som så kan forsørge deres gamle. Det får de også meget lettere ved til den tid, fordi de allerede fra barnsben har været vant til at skulle indordne sig og tage hensyn, så for dem vil det ikke være et problem, men en kærlighedsgerning at skulle tage sig af sine kære gamle forældre.

Så hold op med al den brokkeri, og se så at komme i gang med at få en masse børn. Det kan virkelig betale sig!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar