mandag den 10. september 2012

Facebook - succeshistoriernes holdeplads

Mit liv er bare så perfekt. Tryk synes godt om. Gruppen for os, der har verdens sødeste børn. Gruppen for os, der elsker vores mand. Gruppen for os, der har verdens bedste mor, søster, bror, oldefar, hund, papegøje, køkken, jagttegn, udsigt!!!

Den kan jeg stikke!

Jeg er smuk, rig, har verdens sødeste kæreste, de lækreste børn og børnebørn, bor så Bo Bedre ville blive misundelige, spiser sundt og økologisk, masser af grøntsager, dyrker motion morgen, middag og aften, har masser af sjove og inspirerende venner, vejret er altid godt her hvor jeg bor, får sex tre gange dagligt, min hud er glat og uden rynker og ujævnheder, jeg har altid lige været på chartertur, alle elsker mig, mine veninder er misundelige på mig, mine børn går altid i mærkevaretøj, jeg vejer aldrig for meget, jeg har aldrig morgenbollehår, jeg vågner hver morgen med fuld make-up og frisk ånde.

Mit hår er sundt og glinsende, because I'm worth it! Min frisure tilpasser sig til hver en tid moden, mine sko er sidste nye skrig, mine børn siger sjove og kloge ting, min have bugner af blomster og frugt, jeg har altid lige haft verdens fedeste bytur hvor jeg drak mig stiv og ikke kan huske en skid,

OH what?? Har en off-dag, ligger bare på sofaen, har det skidt, - - - -Åh nej da, kære, hvad er der sket, hvorfor, fortæl fortæl, god bedring, føler med dig, skal jeg komme forbi, jamen søde da, nu igen, ej altså hvor synd, træls for dig, hav det godt, god bedring, søde, lille mus da, åh synd, hvorfor ringer du ik', god bedring, føler med dig, bare så træls, kender det godt, ej hvor surt, 77 kommentarer.

Jeg lufter min viden, jeg har verdens fedeste holdninger, og det har I ikke, jeg er den skarpeste ske i skuffen, jeg er den intellektuelle type, jeg er sjov, vittig, mine kommentarer er altid sprængfulde af skarp ironi og dyb moral, jeg har altid de seneste nyheder, jeg er først med at tage stilling, jeg har en perfekt paratviden, jeg scorer altid topkarakterer i enhver quiz, jeg slår alle og enhver, jeg har nærmest pligt til at være lidt uforskammet, min stil er helt min egen, jeg har mange fans.

Tryk "synes godt om", tilføj mig som ven, send en kommentar, fang mig på chatten, skriv på min væg. MEN ignorer mig ikke!!!

6 kommentarer:

 1. Hvor sjovt. ;-) Og godt ramt ...

  SvarSlet
 2. PS Prøv at finde det sted, hvor du afmelder "bevis at du ikke er en robot".
  Der skal altid flere forsøg til for mig, før jeg får bevist, at jeg ikke er en robot. ;-)
  Og det er træls ;-)

  SvarSlet
 3. Herlig blog , dig vil jeg følge , tilslutter mig Bettys opfordring ,jeg orker. Heller ikke gerne at skulle forsøge flere gange for at ,få sendt en lille kommentar, man kan jo ikke nøjes med at trykke " syntes om " ;-) på iPad er det næsten umuligt når man er langt over 40 at læse den skæve skrift,,,, glæder mig. Til dit. Næste indlæg....❤

  SvarSlet
 4. ❤ har lige fået en mail fra dig, prøver at se om min opskrift virker ❤

  SvarSlet
 5. Jubi , den virker ❤godt gået ❤👍

  SvarSlet
 6. Tusind tak for hjælpen til Jonna og Betty. Learning by doing, hedder det vist. Jeg er ikke den skarpeste gaffel i skuffen til det her, men det kommer, det kommer....

  SvarSlet