onsdag den 29. august 2012

Skal flerkoneri lovliggøres?

http://www.bt.dk/politik/radikal-ungdom-vil-lovliggoere-flerkoneri


Radikal ungdom vil lovliggøre flerkoneri, står der i BT i går. Ja, hvis det også gælder flermanderi, er jeg da med på den. Nøjjjj, jeg skulle have det rart. Så ville jeg have én mand til alle de intellektuelle samtaler, én til lækker erotik, én handyman - og nu, jeg er ved det - en rigtig lille husfar, der laver lækker mad, gør rent m.v. D.v.s. fire mænd. Jamen jamen, jeg ville da elske det.

Så er der nogen, der straks vil sige: Ægteskab handler om gensidighed, ligeværd, respekt. Jo jo, jeg vil da ikke undlade at gøre gengæld. Den intellektuelle skal nok få kam til sit hår, lækker erotik er jeg helt suveræn til, handyman'en kan virkelig komme til at føle sig som Heman himself, for jeg vil rose ham i hoved og røv, - ligeså den lille husfar. Jeg vil være SÅ nem at gøre tilpas med denne ordning.

Men jeg kan jo se, at i mit tilfælde ville det kræve et ægteskab mellem mig og fire mænd, for at det kommer til at gå op. Det passer lige med, at jeg har tre gæsteværelser, for så kan mændene få hver deres værelse, og ham med erotikken skal selvfølgelig sove hos mig. Med mindre jeg vil sove med en af de andre fra tid til anden, bare for afvekslingens skyld. Men da mine mænd selvfølgelig er KAMmerater, bytter de gerne seng engang imellem.

Hvorfor kan jeg ikke nøjes med én mand? Ja se, det har også undret mig! Men i min søgen efter en mand, har jeg erfaret, at det ikke lader sig gøre. Der findes ganske enkelt ikke en mand, som kan dække alle mine behov. Derfor hilser jeg dette forslag særdeles velkomment. Go for it, radikal ungdom!!!

5 kommentarer:

 1. Den konstellation du beskriver som dit Utopia, lyder nu mere af outsourcing, end egenlig bigami.

  SvarSlet
 2. Ja ikke også? Synes du, vi bare skal leve papirløst så?
  Det kunne ellers være skide skægt, hvis debatten nu her efter homovielser i kirken kom til at dreje sig om et "polygamisk" bryllup!

  SvarSlet
 3. Jeg gjorde lige et tankeeksperiment - men kunne ikke følge det helt til ende, før det blev et slemt roderi.......

  Hvad nu hvis dine fire mænd skulle have de samme rettigheder som dig????
  Mon ikke hurtigt det lille blå hus blev for trangt - eller hvad?

  SvarSlet
 4. Nemt nok, Bente. De er da totalt frivilligt gået med til dette arrangement!

  SvarSlet