tirsdag den 29. oktober 2013

Status på min blog!

I august sidste år oprettede jeg min blog, Ingrids provo-blog, og i dag rundede jeg så 10.000 sidevisninger. Jeg aner ikke, om det er meget eller lidt, godt eller skidt, men jeg føler trang til at gøre status. Jeg har skrevet 148 blogindlæg på disse 14 måneder, og jeg har en del kladder liggende til evt. senere brug.

Jeg havde regnet med, at der ville blive diskussioner på min blog. Det er ikke sket, i hvert fald i meget ringe grad. Jeg havde måske også håbet på at få flere faste læsere, end de 11, jeg har. I hvert fald som har tilmeldt sig som faste læsere på min side. Men jeg ved, at der er en del flere, der læser mine indlæg, for jeg tjekker dagligt, hvor mange der har læst med og hvad de har læst.

Jeg laver altid et link til facebook, og det er der, jeg får de fleste kommentarer, bortset fra in real life. Der hører jeg til gengæld tit, at nogen har læst, hvad jeg har skrevet, og har kommentarer til det.

Jeg er temmelig uerfaren med, hvordan man egentlig blogger, så jeg har bare skrevet, og det var så det. Hvordan man får en blog til at vokse og lign. er jeg ikke klog på. Og alle de temmelig fancy ting, som jeg kan se andre bloggere gøre brug af, har jeg slet ikke lært.

Selvfølgelig skriver jeg for at blive læst, men jeg skriver også ofte for at klargøre mine egne tanker og holdninger - altså overfor mig selv. Jeg har altid brugt at skrive, når jeg skulle vende et problem, og jeg har altid noget i hovedet, jeg går og rumsterer med. Så synes jeg, det er fint, hvis andre vil kigge med.

Jeg læser også andre blogge, men er nok heller ikke særlig stabil eller god til at kommentere på dem. Og hvordan man finder bloggere med særlige temaer er jeg også en ren novice udi.

Jeg er glad for at skrive og har også tænkt mig at blive ved med det. Men hvis en og anden kunne tænke sig at lære mig noget mere om at blogge, vil jeg blive vældig glad.

Og så vil jeg da blive vældig glad for lidt mere aktivitet på min side. Være søde at lære mig, hvordan det kommer til at ske!!!

Vi ses!!

3 kommentarer:

 1. Kære Ingrid, hvis linket virker, så er her gode råd: http://www.slagtenhelligko.dk/ny-pa-bloggen-en-kort-intro-til-mediet/
  Et par hurtige råd fra mig: kommenterer på andres blogindlæg - det er godt nok tidskrævende, men det er den måde, vi kommer til at "kende" hinanden på.
  Skriv ofte - dagligt- på din blog. Det skærper interessen, at den interesserede læser ved, at her er der noget at læse.
  God skrivelyst. Du har jo noget på hjerte ;-)

  SvarSlet
 2. PS Ingrid. Det ser ud som om linket ikke er aktivt. Du finder bloggen "Slagt en hellig ko" på min side under "Liselotte" blandt dem jeg læser.
  Hold øje med højre sidebar, mens du kører ned på siden. På et tidspunkt kommer du til punktet "ny-på-bloggen" stadig på højre side.

  SvarSlet
 3. Tusind tak, Betty. Jeg kigger videre i morgen, det er vist sengetid nu ;)

  SvarSlet