torsdag den 1. november 2012

Julefrokoster koster

Så folkens! Så er det tid til de indledende manøvrer angående årets julefrokoster! Hvis du ikke allerede ved det, så er antallet af julefrokoster, du skal til, ligefrem proportionalt med din status! Eller rettere: Det giver høj status at skulle til mange julefrokoster!

Nu har december jo som bekendt kun 23 dage, inden juleaften, så der skal nås mange julefrokoster på kort tid. Derfor er der også nogen, der allerede begynder i november. Eller, som konsekvens, udskyder julefrokosten til januar.

Lad os nu se en gang: En julefrokost på egen arbejdsplads, - helt undtagelsesvis også på mandens arbejdsplads. En med gymnastikholdet  En med kolleger fra en tidligere arbejdsplads. En med to bedsteveninder. En med strikkeklubben. En med madklubben. En hos tante på plejehjemmet. En i yngste datters klasse. En i ældste datters klasse. En i søns klasse. Foruden forskellige arrangementer omkring børnene: Spejder, håndbold, atletik, klubben, osv osv.

Det bliver vist ca. 10. Og så alle småarrangementerne. Ikke helt dårligt!

Det at skulle til mange julefrokoster viser, at du har en stor omgangskreds, at du er "social", at du har mange venner, at dit liv sandelig er indholdsrigt, at du har travlt (hvilket i sig selv giver høj status), at du er et aktivt menneske, at du elsker fest og farver.

Det viser også, at du ikke er bange:

- for at få tusindvis af ekstra kalorier
- for at få flere end 7 genstande pr uge
- for at få for lidt søvn
- for at spise for fedt
- for at få toiletpapir i pakkelegene
- for at "naturen går over optugtelsen"
- for tømmermænd
- for friske unger dagen derpå
- for at "komme til" at bruge for mange penge

Du er bare med på beatet, er en af vor' egne, en rigtig hyggelig festabe...

Koste hvad det koste vil......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar